Program


Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi koncert

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY AZ ONLINE JEGYEK ELFOGYTAK. FIZIKAI JEGYEK KAPHATÓK A BALATONLELLEI MŰVELŐDÉSI HÁZ JEGYPÉNZTÁRÁBAN, A SÉTÁLÓ UTCAI INFORMÁCIÓS PAVILONBAN, VALAMINT A HELYSZÍNEN, AZ ELŐADÁS KEZDETE ELŐTT KÉT ÓRÁVAL.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 23. szombat, 21:00

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő.

Július 23-án a Balatonlellei Szabadtéri Színpad ad helyszínt a visszatérő énekesnő hagyományos, évek óta telt házas koncertjének. A koncerten a régi nagy slágerek mellett az elmúlt évben megjelent Karma című albumról is hallhatóak lesznek dalok.

Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa.
2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.
2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz, és az 1 x fent 1 x lent, 2021-ben a Szembeszél, a Karma, a Domine című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

romantikus vígjáték két részben

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!