Program


Modern Art Orchestra Play Time

Modern Art Orchestra Play Time

A Modern Art Orchestra a 2022/23-as évadban elhozza az Opus Jazz Club-ba a legkiválóbb mai magyar zeneszerzőket! A MAO hatrészes koncertsorozatában a nagyzenekari hangzással kísérletező, új utakat, rendhagyó, egyedi hangzásokat kereső zeneszerzőkkel dolgozik együtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 24. csütörtök, 20:00

Play Time! Modern Art Orchestra plays the music of MAO’s composers

A Modern Art Orchestra a 2022/23-as évadban elhozza az Opus Jazz Club-ba a legkiválóbb mai magyar zeneszerzőket! A MAO hatrészes koncertsorozatában a nagyzenekari hangzással kísérletező, új utakat, rendhagyó, egyedi hangzásokat kereső zeneszerzőkkel dolgozik együtt.

Ezúttal az Orchestra zeneszerző műhelyének alkotói mutatkoznak be saját szerzeményeikkel. Bacsó Kristóf, Ávéd János, Fekete-Kovács Kornél, Cseke Gábor, Korb Attila és Subicz Gábor darabjaiból hallhat egy különleges válogatást a közönség. 

Magyarország leginnovatívabb bigbandjének zenészei számára maga a zenekari közeg egy zenei fészek, műhely, ahol a kreatív alkotószellemek kölcsönösen inspirálják egymást. A tizenkilenc tagú formáció ugyanis olyan muzsikusokat egyesít, akik előadóként, és több esetben zenekarvezetőként, zeneszerzőként is a magyar jazz meghatározó alakjai. Közülük az említett hat művész rendszeresen komponál a MAO-nak. A zenekar rendkívül gazdag repertoárját olyan új kompozíciók alkotják, amelyek kifejezetten a Modern Art Orchestra számára íródtak – nagyrészt a MAO zenészei által. 

A MAO művészeti vezetője, Fekete-Kovács Kornél és a zenekar muzsikusai műfajhatárokat meghaladó szemlélettel nyúlnak a zenéhez. Hangszeres játékuk és saját kompozícióik középpontjában a zenei kreativitás áll, a zenei gondolat szabad kifejezése. A “kortárs zene” kifejezés a közönség számára nem mindig hangzik vonzóan, de a MAO a koncertjeivel megszeretteti a hallgatósággal a mai, modern hangszeres zenét és közelebb hozza a befogadókat a kortárs alkotókhoz.  

Ajánlatunk


Idei budapesti évzáró nagykoncertjük apropóján sem ígérhetünk mást, mint önfeledt, szabad örömzenélést, ahol balkáni és európai zenei hagyományok keverednek Boban és zenekara muzsikájában.

2013 májusában alakult Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company. A máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége gyors ütemben emelkedett.

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Ajánló


Az együttes egy igazi SHOW keretében zárja velünk az évet, melyre nagyon készülnek, hiszen először mutathatják meg, hogy milyen az…

A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!