Program


SQUARE - In English
5

SQUARE - In English

SQUARE (In English - angol nyelvű előadás)
Asterion Project Theatre in English



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 19:30

Az előadás a kínos első szerelemről, szeretet és a vágy összekeveredésről, a barátság és romantikus kapcsolat közti láthatatlan határról, a társadalmi normákhoz való alkalmazkodás nyomásáról szól.

Szereplők: Paula Parducz, Fenyvesi Bálint, Čarna Kršul, Payal Vashist, Barnabás Réti, Kevin Ogunleye
Koreográfus: János Feledi
Rendezőasszisztens: Rita Lem
Grafikus: Mansour Forouzesh
Jelmeztervező: Zsófi Forrás
Rendező: Čarna Kršul

Az előadás hossza: 90 perc

SQUARE (In English)
Asterion Project Theatre in English

"This play is about the painfully awkward first love, the confusion of love and lust, the invisible line between friendship and romantic relationship, the pressure of adapting to societal norms to ‘fit in’."

Square touches topics like: human rights, ignorance, love, hate, humanity, crime, gender. It is inspired by Diana Son`s play Stop kiss,” a poignant, funny play about the ways both sudden and slow that lives can change irrevocably."

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!