Program


Szekeres Adrien koncert

Szekeres Adrien koncert

Fantasztikus hangulatú koncertélményben lesz része mindazoknak, akik jegyet váltanak a 2022 augusztus 13-án, a Balatonlellei Kultúrpark Szabadtéri Színpadán megrendezésre kerülő Szekeres Adrien koncertre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 13. szombat, 21:00

Szekeres Adrien korunk és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze. Sikereit nem csak mással össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő előadásmódjának, személyiségének is köszönheti, amivel mára – változó, gyorsuló világunkban is állandósulva – minden korosztály kedvencévé vált.

Fantasztikus hangulatú koncertélményben lesz része mindazoknak, akik jegyet váltanak a 2022 augusztus 13-án, a Balatonlellei Kultúrpark Szabadtéri Színpadán megrendezésre kerülő Szekeres Adrien koncertre. Lírával, romantikával, dinamikával és kis történetekkel fűszerezett örömzenélés, melyen Adrien legismertebb dalai szólalnak majd meg. Ki ne ismerné "Híd a folyót", ",Kikötők", "Olyan, mint Te" című, - mostanra már örökzölddé vált - slágereit. Töltsünk együtt egy csodás nyárestét!

Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion, Schneider Zoltán-gitár, Bardóczi Gábor-dob,
Szekeres Anita-vokál, Molnár Tamás- vokál, Kiss Gábor- zongora.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!