Program


Szelfimúzeum belépő 1 fő
6

Szelfimúzeum belépő 1 fő

Légy részese az csodának! A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményünkben olyan díszletek és installációk között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról, melyeknek csak képzeletetek szabhat határt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

Légy részese az csodának! A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményünkben olyan díszletek és installációk között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról, melyeknek csak képzeletetek szabhat határt! Garantáljuk, hogy látogatásotok után nem fogjátok tudni eldönteni, melyik legyen legújabb profilképetek! A flamingós? Az unikornisos? Esetleg az, amelyik az 5 köbméteres cukorgyöngy-medencénkben készült? 11 különböző teremmel és még ennél is több installációval várunk múzeumunkban! Gyere, és éld át életed legédesebb élményét!

Fontos információk
Nyitvatartási időben előzetes bejelentkezés nélkül tapasztalhatod meg életed legédesebb élményét! 12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel tehet látogatást a Múzeumban.

Az Élmény időtartama
A voucher 90 perces benntartózkodásra jogosít fel.

Létszám
A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Nyitvatartás
Hétfőtől vasárnapig, azaz a hét minden napján 10:00-től 19:00 között.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!