Program


Szeretettel Kanadából

Szeretettel Kanadából

Polyák Lilla és Gömöri András Máté zenés élménybeszámolója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 20. szombat, 20:00

A sztárpár, Polyák Lilla és Gömöri András Máté, egyik nap életre szóló döntést hoztak: Kanadába költöztek. A zenés színház meghatározó alakjaival és sikeres sorozatsztárjaival most egy exkluzív zenés élménybeszámoló keretei közt találkozhatunk hazalátogatásuk során. Mesélnek a külföldre költözés nehézségeiről, a tengeren túli kultúráról és a lenyűgöző nyugati világról. Az izgalmas sztorik közben felcsendülnek a legsikeresebb zenei slágerek. Jöjjön el velünk erre a zenei utazásra és kapcsolódjunk ki együtt tengeren túli hangulatban.

Eső esetén a koncert a MOM Kulturális Központ Színháztermében lesz megtartva, a helyek elfoglalása árkategória szerint lebontva érkezési sorrendben történik!

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis ő nyeri el a herceg szívét? A Hamupipőke a világ egyik legismertebb története. Már az ókori Egyiptomban felbukkant, de kínai változata is ismert.

Ajánló


Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!