Program


Szilvásvárad Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny - Napijegy

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny - Napijegy

2022.07.14-17. Szilvásvárad CAI3*-H1,H2, CAI3*-H4 WCupQ Nemzetközi Fogathajtó verseny a szombati versenynapon a belépés ingyenes.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 17. vasárnap, 9:00

Szilvásvárad Masters Nemzetközi Fogathajtó Verseny

A szombati versenynapon a belépés ingyenes.

A 2021-ben megálmodott Szilvásvárad Masters versenysorozat három lovassport szakágat fog össze, a díjlovaglás és díjugratás mellett nagy hangsúlyt fektetve a már jól ismert fogathajtó szakágra is. A sorozat célja, hogy Szilvásváradot ismét bekapcsolja a világ lovassport vérkeringésébe, 2022-re valósággá vált.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad a világ második legnagyobb ménese, mely a lipicai fajta tenyésztéséért felelős. A fajta számtalan világhírű egyedét tenyésztette ki a gazdaság 1952-es megalapítása óta. A tenyésztés mellett számos nemzetközi lovassport versenyt rendezett a múltban, melyet világszinten is nyomon követtek. Története azonban sokkal korábbra nyúlik vissza, ugyanis a régészek a lovaspálya helyén 3000 esztendős bronzkori lovas szobrokat találtak.

Szilvásvárad nagy hagyományokkal rendelkező fogathajtó versenyhelyszín, amely 2022-ben újra a nemzetközi szintű fogathajtókat várja. A 1984-es négyesfogathajtó világbajnokság történelmi pillanatai után a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont stadionja, valamint az új maratonpálya a sport XXI. századi igényeinek minden aspektusában megfelelő.

A 2021-es évben először megrendezett Masters versenysorozat fogathajtó versenye elsöprő sikert aratott: a versenyen 99 fogat mérte össze tudását. A Bükk világra szóló panorámájában épült maratonpályája és Európa egyik legnagyobb és legmodernebb lovas stadionja már bizonyított: többezres nézőközönsége előtt került megrendezésre, magas számú nevezővel és kiváló visszajelzésekkel. 2022 nyarán megnyílik az út, hogy Szilvásvárad lovaspályáján ismét legendák szülessenek.

A fogathajtó versenyszámok mellett lovastorna és díjlovas bemutatók színesítik a programot.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!