Program


Színes orchideák – Vacsoraszínházi előadás

Színes orchideák – Vacsoraszínházi előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 22. csütörtök, 17:45

Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand, vidám verses-zenés műsora

Műsorukba Ady Endre, Reményik Sándor, Weöres Sándor, Wass Albert, Romhányi József költeményei mellé olyan népszerű dallamokat válogattak, mint a Meseautó vagy a Macskák című musical, a Charlie nénje zenés játékának részletei.
A kellemes dallamokba ringató, a művészeket a színpadon még táncra is perdítő nosztalgia-blokkban Eisemann Mihály, Fényes Szabolcs, Márkus Alfréd legismertebb dalai csendülnek fel. Receptek hölgyeknek és egyéb csacskaságok…

Vacsora:              17:45

Előadás:              19:30

A vacsora az előadás előtt kerül felszolgálásra, ezért kérjük a pontos érkezést!

Színházi esteken az előadás alatt a felszolgálás szünetel. A Népkerti Vigadóba semmilyen ételt és italt nem lehet behozni.

Vacsora menü: 

Előétel:              „Zsidó tojás”, kerti zöldek

Főétel:               Mangalica húsával töltött gombás palacsinta, kapros-paprikás mártásban

Desszert:           Kapros túróhab, zabkeksz, nektarin

Helyek elfoglalása:

A termet 10 fős körasztalokkal rendezzük be és a helyek elfoglalása minden esetben ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK!

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznek és szeretnének egy asztalhoz kerülni kérjük előre jelezzék felénk a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen. Amennyiben nem jelezték előre, abban az esetben a helyszínen már nem tudjuk garantálni, hogy egy asztalhoz tudjuk ültetni a vendégeket.

Bármilyen kérdéssel, helyfoglalással vagy egyéb információ kérésével kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 230 3549, +36 30 866 2763-as telefonszámon.

A vacsoraszínház belépőjegy ára tartalmazza a 3 fogásos vacsorát is.

 

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!