Program


Szórakozunk Veletek!

Szórakozunk Veletek!

Ha a 2021-es évet hullámvasútnak éreztük, 2022-ről nem is tudjuk, mit mondjunk. Az biztos, hogy nem unatkoztunk. A kínai horoszkóp szerint ez a Tigris éve volt, tele változással, átalakulással.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 30. péntek, 19:00

A társulatban és tágabb környezetünkben sokunknak nem volt könnyű az elmúlt 12 hónap, ugyanakkor voltak benne bőven olyan élmények, találkozások, ünnepi pillanatok, amikért hálásak vagyunk, és amik munkára és közösségépítésre ösztönöznek minket. 

Itt az ideje egy nagy közös visszatekintésnek, ventilállásnak - december 30-án imprós rövidjátékokkal segítjük az elengedést és nyitunk utat az új évnek.

Ti milyen fogadalmakkal vágtatok neki tavaly az új évnek? Mi valósult meg ebből?

Mi az a pozitív élmény, amire nem számítottatok, mégis megtörtént veletek?

Szerintetek mi az év szava?

Ha a 2022-es év valamilyen étel lenne, mi lenne az?

A Szórakozunk Veletek! előadáson Az Itt és Most Társulat színészei rövid, improvizált jeleneteket, szabályjátékokat játszanak Nektek, amiket a Ti gondolataitok ihletnek.

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:

Igen, tényleg nincs szövegkönyv.

Nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.

A színpad a színészeké és közreműködőké – hacsak magadtól nem jelentkezel, nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik a játékokban.

A férőhelyek száma korlátozott, az előadást 14 éves kórtól ajánljuk.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!