Program


Szórakozunk Veletek!

Szórakozunk Veletek!

Ha a 2021-es évet hullámvasútnak éreztük, 2022-ről nem is tudjuk, mit mondjunk. Az biztos, hogy nem unatkoztunk. A kínai horoszkóp szerint ez a Tigris éve volt, tele változással, átalakulással.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 30. péntek, 19:00

A társulatban és tágabb környezetünkben sokunknak nem volt könnyű az elmúlt 12 hónap, ugyanakkor voltak benne bőven olyan élmények, találkozások, ünnepi pillanatok, amikért hálásak vagyunk, és amik munkára és közösségépítésre ösztönöznek minket. 

Itt az ideje egy nagy közös visszatekintésnek, ventilállásnak - december 30-án imprós rövidjátékokkal segítjük az elengedést és nyitunk utat az új évnek.

Ti milyen fogadalmakkal vágtatok neki tavaly az új évnek? Mi valósult meg ebből?

Mi az a pozitív élmény, amire nem számítottatok, mégis megtörtént veletek?

Szerintetek mi az év szava?

Ha a 2022-es év valamilyen étel lenne, mi lenne az?

A Szórakozunk Veletek! előadáson Az Itt és Most Társulat színészei rövid, improvizált jeleneteket, szabályjátékokat játszanak Nektek, amiket a Ti gondolataitok ihletnek.

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:

Igen, tényleg nincs szövegkönyv.

Nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.

A színpad a színészeké és közreműködőké – hacsak magadtól nem jelentkezel, nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik a játékokban.

A férőhelyek száma korlátozott, az előadást 14 éves kórtól ajánljuk.

Ajánlatunk


Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával.

Ha a Fesztiválzenekar programján Haydn és Mozart műveit látja, a rutinos zenehallgató már tudja: Takács-Nagy Gábor ismét feledhetetlen koncertre készül. A bécsi klasszikus mesterek szimfonikus darabjai mindig életerőtől telve, frissen és ötletesen szólalnak meg a Prima Primissima-díjas karmester keze alatt.

Ajánló


NICK VUJICIC világhírű prédikátor és motivációs előadó, aki karok és lábak nélkül született, aki a világon számos ember példaképe lett.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!