Program


Tánc, románc és csipkés ármányok

Tánc, románc és csipkés ármányok

Idegenvezetés - Báli szokások a Pesti Vigadóban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 30. vasárnap, 13:00

Tánc, románc és csipkés ármányok

A bálok fénykorában a tél, és nem a nyár volt a kikapcsolódás ideje. A fagyos magány elől mindenki a fűtött tánctermekbe gyűlve kereste a testi és lelki felhevülést. Bálok jelezték a farsang eljövetelét, háborúk lezárását, de hatalmas botrányok kirobbanásának is csillogó keretet adtak.

Élő történelmi sétánkon megelevenednek a hullámzó XIX. század báli idényei, melyek nem csak a pompás ruhákban, de a báli közönség emlékeiben is sok izgalmat rejtenek.

Ajánlott korosztály: 10 éves kor fölött
Időtartam: 60 perc

Kérjük, hogy olvassák el Intézménylátogatási tájékoztatónkat.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!