Program


THE FREAKS WORLD-CLASS CIRCUS SHOW
2

THE FREAKS WORLD-CLASS CIRCUS SHOW

NOVA
WORLD-CLASS ACROBATICS SHOW

(esőnap: augusztus 29.)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 28. szerda, 20:00

Világpremier a Margitszigeti Színházban!

Kapaszkodjon meg, és legyen a szerencsések közt, akik 2024. augusztus 28-án a világon először láthatják a szenzációs attrakciót: a "NOVA – Visionaire’s World” című látványos, izgalmas sci-fi akció showt! Ez az az élmény, ami felborzolja a kedélyeket!

Világszínvonalú művészek, akrobaták, zsonglőrök, zenészek és táncosok egy olyan multimédiás különlegességet mutatnak be, ahol a lenyűgöző akrobatika vizuális illúziókkal és LED-animációkkal párosul. A művészet és a technológia eme magával ragadó keveréke a fantázia elképesztő világába repíti a közönséget.

Olyan neves művészek, mint a THE FREAKS akrobatikus show-csapat, Jonglissimo, Chris Cross, Nina Sofie Berghammer, Mister Stefano és az Acro Freaks ennek az akciódús sci-fi történetnek a létrehozásáért egyesítik képességeiket.

A „Britain's Got Talent” tehetségkutatóból ismert lenyűgöző, világszínvonalú, virtuóz THE FREAKS akrobatikus show-csapat fellépett már a hongkongi kínai újévi fesztiválon, a Las Vegas-i ARIA RESORT & CASINO-ban, a Forma-1 Bahreini Nagydíján és Németországban a Helene Fischer Show-n.
Mindenféle felszerelés nélkül katapultálják egymást több méter magasban a levegőben, és lélegzetelállító trükkjeikkel nyűgöznek le.

Éljen a soha vissza nem térő lehetőséggel, hogy élőben láthassa a NOVA budapesti világpremierjét augusztus 28-án.

Ajánlatunk


A Kaláka ötvenöt éves lett. Ezzel az esttel ezt a születésnapot ünnepeljük, válogatva ötvenöt év dalaiból, műsoraiból.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!