Program


TranzDanz – JÖVŐTÁNC

TranzDanz – JÖVŐTÁNC

Nincsenek látványos világítási effektusok, díszletek, jelmezek, nem válik szét színpad és nézőtér, a dominánsan improvizatív, egyedi produkciók a nézők között, „testközelben”, a helyszín sajátos adottságait kihasználva (site-specific) születnek meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 11. kedd, 20:00

A 2010-ben, a budapesti kult-kávéházban, a Jedermann Kávézóban indult an-artist projektben a hazai kortárs tánc és a mai improvizatív, innovatív zenei élet kimagasló művészei, legizgalmasabb alkotóinak jó része szerepelt már. (Goda Gábor, Horváth Csaba, Krámer György, Bata Rita, Gera Anita, Kántor Kata..., Dresch Mihály, Grencsó István, Benkő Róbert, Tóth Viktor, A. Balanescu...)

Most, 2023. július 11-én, a Marczi udvarán berendezett kávézó-borozóban egy zenész, YENGIBARIAN DÁVID lesz az alkotótársa mindhárom táncosnak: DÉRI ANDRÁSNAK, JURÁK BETTINÁNAK ÉS SZILVÁSI ANNÁNAK.

Yengibarian jól ismert örmény harmonikaművész, jazz zenész, zeneszerző, aki tudatosan alkalmazza a különböző népzenék, a kortárs, a klasszikus és a jazz esztétikáját egyedi hangzásvilága és zenei nyelve megalkotásában. A táncosok a hazai kortárs tánc fiatal, független tehetségei, komoly nemzetközi tapasztalatokkal.

A művészettel és a művészetben való létezés nem arisztokratikus kiváltság, nem az időből kiszakadó, magasztos ünnepi pillanat, hanem mindenki számára természetes állapot kell legyen. A Jövőtánc ennek a lehetőségét kínálja fel.

A sorozat ötletgazdája és szerkesztője Kovács Gerzson Péter.

Ajánlatunk


Kacsóh Pongrác JÁNOS VITÉZ Daljáték három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Budapest, 2023. március 22. – Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszínei és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közönséget.

Ajánló


Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!