Program


True Colors - True Show Must Go On!
8

True Colors - True Show Must Go On!

2023. december 30-án egy éves születésnapját ünnepelte a KIOSK Budapest társulata, és az sem kérdés, hogy a show-nak mennie kell tovább. Kedves Vendégeink, ezennel meghirdetjük a 2024-es, tavaszi dátumokat, március 23-án és április 20-án valamint május 18-án szeretettel várunk benneteket a True Colors show csodálatos világába.

Aktuális előadások



 

Sokan kértétek, ezért a TRUE COLORS modern revünek mennie kell tovább!

 

 HEAVEN TICKET /  KIZÁRÓLAG ÁLLÓJEGY a márciusi előadásra!

Négy énekes, tíz táncos, lélegzetelállító akrobataműsorok, flamenco táncosok, elképesztő koreográfia, vérforraló zenék: ez a KIOSK Budapest társulatának showműsora, amelytavasszal is folytatódik.

Újra vár ez a varázslatos, színes világ. Gyere el te is, és engedd meg, hogy elcsábítsanak a művészeink produkciói.

Érkezés: 21:15-től

A konyhánk ezeken a napokon 22:30-kor zár, ha vacsorázni is szeretnétek, érdemes 21:15-től asztalt foglalni! Ezt kérünk a reservation@m15.hu email cím alatt tegyétek meg.

A show kezdete: 22:00

A show vége: 0:15

After party hajnal 3-ig! 

Heaven ticket:

Ezzel a belépővel a showra váltasz jegyet, a helyed pedig a karzaton foglalhatod el (lenti tartózkodásra nem jogosít,) ahol bárasztalok mellől italozhatsz és élvezheted a magasból az előadást. Az előadókat ugyanúgy láthatod karnyújtásnyira is, hiszen innen indulnak el a műsorra. A show nagyrésze lent történik, de innen az egészet beláthatod. A jegy csak állóhelyet foglal magába, ételt itt nem tudsz rendelni, az italodat pedig a fenti bárnál kérheted!

Luxury ticket:

Ezzel a belépővel az éttermünk lenti egységébe váltasz jegyet, a színpadtól valamennyivel távolabb eső részben. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

Front Row Lounge ticket:

Ezzel a belépővel az éttermünk lenti egységébe váltasz jegyet, a színpadhoz közelebb eső részben. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

Front Row Bar Ticket:

Ezzel a belépővel az egyik legimpozánsabb részhez, a pulthoz foglalhatsz helyet bárszékeken, ahol te is részesévé válsz a shownak, és az első sorból nézheted végig a műsort. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

Luxury Box:

Ezzel a belépővel éttermünk többi boxába foglalhatsz helyet, ahonnan kiemelt pozícióból nézheted végig a showt. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról! Az asztal létszáma nem bővíthető!

A box ára maximum 6 főre vonatkozik, amelyből 150.000Huf lefogyasztható! Az árak a szervízdíjat nem tartalmazzák!

A KIOSK Társulat:

Hlatky-Schlichter Hubert – producer

Sári Évi – producer,ének

Lakatos Márk – art director

Túri Lajos Péter – koreográfia

Lopusny Anna – rendezőasszisztens

Veres Mónika Nika – ének

Ekanem Bálint – ének

Feng YaOu – ének, gitár

Tánckar:

Asbolt Eszter

Böjtös Bia

Bődi Dénes

Eyassu-Vincze Barbara

Jávori Lili

Nagy Dia

Radványi Fanni

Szabó Ábel

Szőke Zsuzsanna

Vincze Kitti

Veres Dóra

 

Ajánló


Nemezelő kézműves foglalkozás Készíts róka figurát egy néprajzi állatmotívum alapján! 2024. május 11. szombat - 10.30-13.30h

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!