Program


UH Fest: Coby Sey, Kee Avil

UH Fest: Coby Sey, Kee Avil

UH Fest 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 22:00

Coby Sey, Kee Avil

Coby Sey a délkelet londoni pezsgő zenei színtér kulcsfiguárja, a kísérleti r&b, a poszt-triphop, a jazz, az improvizáció, a grime és a klubzene határain egyensúlyozó énekes, dj és producer; Mica Levi, Tirzah, Babyfather (Dean Blunt), Klein és Kwes rendszeres alkotótársa; a CURL kollektíva alapító tagja, illetve az NTS rádió rezidense.

Coby Sey évek óta érlelődő zenei víziójának régóta várt csúcspontja a most szeptemberben megjelenő első szólólemeze, a Conduit, amelyet új koncertműsor kísér, színpadon pedig Ben Vince, Momoko Gill és Alpha Maid a társai – szintén nem ismeretlen figurák. Velük mutatja be lemezét az UH Fest keretén belül is, a Trafó nagytermében.

Az este másik vendége a montréali Vicky Mettler avantpop projektje, a Kee Avil, amely elektroakusztikus érzékenységgel nyúl a dalstruktúrához, bontja le és építi újjá szépséges, hátborzongató kompozíciókká. Gitáros-elektronikus dekonstruált dalait épp úgy hasonlítják Scott Walkerhez és a Coilhoz, mint a korai PJ Harvey-hoz vagy a kései Juana Molinához.

Első nagylemezét tavasszal jelentette meg a Constellation gondozásában, azelőtt pedig olyan nevekkel állt színpadra, mint Bill Orcutt, a Fly Pan Am, Marc Ribot vagy épp a Pere Ubu.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!