Program


Újvilág - Román Sándor Entertainment

Újvilág - Román Sándor Entertainment

Fiatalság, bolondság, bohémség és tánc minden mennyiségben. Ezek jellemzik Román Sándor legújabb egész estés táncprodukcióját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 20. péntek, 19:05

Újvilág - Román Sándor Entertainment
2023. január 20. péntek 19:00-20:30

Az előadás két tüzes fiatal egymásra találásáról szól, arról, hogy az ellentétek igenis vonzzák egymást és a boldogsághoz vezető út néha rögös. A darab rengeteg humorral mutatja be, hogy hagyományainkat és konvencióinkat végül is, maga az élet írta és soha nem szabad elhagynunk őket. A darab tisztelgés tradícióink előtt, melyek utat mutatnak, biztonságot adnak, és a boldogsághoz vezetnek.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!