Program


Urban Verbunk Junior: A HÓnap fénye

Urban Verbunk Junior: A HÓnap fénye

Helyszín: Királyi Kastély - Lovarda
Esemény kezdése: 2022. 12. 08. (csütörtök) 19.00
60 perc, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 8. csütörtök, 19:00

A HÓnap fénye

 

Hol volt, hol nem volt, valahol az Álmok tengerén túl, a valóság szigetén állt egy város. A város lassan szürke, fásult és rideg lett. Fényei megkoptak, az emberek között a közöny emelt méteres vastagságú falakat.

A város szívében egy aprócska park bújt meg a közepén egy magányos kandeláberrel… gyertyája rég kiégett, az oszlopon esőkönnyek martak mély sebeket… Az emberek is egyre ritkábban jártak erre….

Évek teltek e monotonitásban, az évszakok mind egyformán szürkék lettek... csak a kandeláber emlékezett a régi szép időkre, amikor a fű még picit zöldebb, az ég picit kékebb volt… 

De a kandeláber tudta, hogy bármily aprócska is  a fény, a színeket, a szíveket csak az  teheti újra élővé…

Ha arra jártok, álljatok meg az öreg kandelábernél, hátha nektek is regél sosem látott, igaz mesét...

 

Alkotó koreográfusok- csoportvezetők: 

Asztalos- Kiss Zsuzsanna, Bulyáki Nóra, Fábián Fanni, Heiger József, Molnár István, Moussa Ahmed, Tóth Judit

Rendező: Tóth Judit - Moussa Ahmed

Jelmez: Kolozs Tímea

Fény, hang: Next Stage Team

Művészeti vezetők: 

Tóth Judit- Moussa Ahmed

 

Az előadásban közreműködnek az Urban Verbunk Junior gödöllői és kihelyezett tagozatának csoportjai (Palánta, Csipetke, Ficánkoló,  UV Ifi csoportok)

 

Parkolási lehetőség a Művészetek Háza parkolójában (5 perc séta a Kastélytól), bejárat az V-ös kapun keresztül. (Kastély főbejáratától balra kb 100 méter.)

 

TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY ELŐADÁSON A NÉZŐTÉR 13. SORÁTÓL A 24. SORIG A SZÉKEK LELÁTÓN KERÜLNEK ELHELYEZÉSRE.

 


A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


NICK VUJICIC világhírű prédikátor és motivációs előadó, aki karok és lábak nélkül született, aki a világon számos ember példaképe lett. Megjelenésével, karizmatikus egyéniségével és mondanivalójával minden korosztály számára van hiteles üzenete, amelyet 2023. március 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában élőben is hallhatnak.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A Sári bíró Móricz Zsigmond első színműve, ami műfaját tekintve vígjáték, de minden látszólagos kedélyessége ellenére, túlmutat a népszínművek idilli faluábrázolásán, humora szatirikus, társadalombírálata Móricz finom valóságérzékét mutatja.

Ajánló


Szergej Prokofjev: HÁBORÚ & BÉKE Kortárs opera - Premier Az előadás megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Opera tizenhárom…

Erkel Ferenc HUNYADI LÁSZLÓ Opera négy felvonásban, három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!