Program


Váczi Eszter & Quartet

Váczi Eszter & Quartet

Váczi Eszter és a Quartet szerzeményeinek egyedi hangulatát a jazz, a pop és a sanzon különös egyvelege adja, magyar nyelvű, filmszerű dalszövegekkel társulva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 16. szombat, 20:00

 Az énekesnő 2014-ben Artisjus díjat kapott mint az év könnyűzenei dalszövegírója. A zenekar első két lemeze platina-, illetve aranylemez lett jazz kategóriában, három albumukat pedig Fonogram-díjra jelölték a legjobb hazai jazzalbumok között. Mindezek szakmai elismerések, de még fontosabb, hogy az együttes által megalkotott stílus olyan hallgatóságot fogott meg, akik már nemcsak a bravúros szólókat akarják hallani a koncertek alkalmával, hanem részeseivé is szeretnének válni azoknak a történeteknek, amelyeket Váczi Eszter szövegei teremtenek a színpadon, tökéletes összhangban a zenekar játékával. A Quartet játéka mindazonáltal nem nélkülözi a virtuozitást – a jazzrajongók legnagyobb örömére. A fizikai lemezkiadás hanyatlása a Quartet számára is dilemmát jelent: el kellett gondolkodniuk arról, vajon milyen fórumokon és lépésekben engedjék útjára legújabb szerzeményeiket. A 2022-es év elején a zenekar négy új dallal jött ki, amelyekkel márciusban nagyobb, színházi koncert keretein belül debütáltak. Július 16-án egy hasonlóképpen hangulatos estének ad otthont az Opus Jazz Club, ahol a 2009 óta fennálló formáció visszatérő fellépőnek számít.

Közreműködik:

Váczi Eszter - ének
Gátos Iván - fender rhodes, szintetizátor, zongora
Schneider Zoltán - gitár
Gátos Bálint - basszusgitár
Kovács Zsolt - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!