Program


Vaksötét koncert a Margaret Islanddel - jótékonysági est

Vaksötét koncert a Margaret Islanddel - jótékonysági est

A Bodor Tibor Kulturális Egyesületnek köszönhetően egy egészen rendkívüli élményben lehet részünk 2023. február 18-án 19:00-kor a Lurdy Moziban, ahol a hazai zenevilág egyik legnépszerűbb zenekarának leghíresebb slágereit hallgathatjuk végig a teljes sötétségben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 19:00

 Óriási örömmel invitálunk meg kicsiket és nagyokat egyaránt a 2023-as év első vaksötét koncertjére, ahol a többek között Fonogram díjjal, és Junior Artisjus szakmai elismeréssel kitűntetett Margaret Island együttes dallamai csendülnek majd fel Lábas Viki, Füstös Bálint, TörőcsikKristóf, Verók Tamás, Bejan Norbert, Kaszás Péter, és Sárkány Bertalan előadásában!

A négy nagylemezzel és egy koncertalbummal rendelkező együttes a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, valamint arra, hogy koncertjeik sokszínűek, és különlegesek legyenek, éppen ezért boldogság számunkra, hogy egyesületünkkel egy vadonatúj megközelítésből áll színpadra országunk egyik legismertebb formációja!

Az egyesület Bodor Tibor színművész munkássága előtt tiszteleg, és az általa indított hagyományokat ápolja – a művész úr élete során közel 9000 órányi hanganyagot olvasott fel a vakok és gyengénlátók számára, ezek közül a könyvek közül pedig a digitalizálást követően jelenleg is közel 400 kötet ma is elérhető.

A koncert jegyeladásából származó bevétel a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját támogatja.

Támogatóink:

Market Építő Zrt.

Vermis Production

Jab Jab online marketing

 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!