Program


VÁLASZ A VÁLSÁGRA - Weiner Sennyey Tibor előadása

VÁLASZ A VÁLSÁGRA - Weiner Sennyey Tibor előadása

Weiner Sennyey Tibor előadása a természettel való kapcsolat újragondolásáról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 21. szerda, 18:00

Weiner Sennyey Tibor előadása a természettel való kapcsolat újragondolásáról. Arról, hogy hogyan juthatunk el a méhészkedéstől az erdei sétákon át a természet szeretetéig és ezáltal önmagunk és világ ismeretéig. Egészen pontosan az apikultúrától az ökoterápián át a biofíliáig, avagy válaszkísérletek egy költőtől a klímakatasztrófára és világválságra.

A szerzővel a versekről beszélget: Básthy Ágnes, szociológus.

Weiner Sennyey Tibor (1981) költő, író, a DRÓT főszerkesztője. Filológusként végzett a Szegedi Tudományegyetemen. Békássy Ferenc életművének egybegyűjtője és életrajzának írója. Tizennégy könyv és négy dráma szerzője. Legutóbbi két könyve a 'Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve és a 'Weöres Sándor kozmikus költészete és titkos világai' című esszékötetek. Szentendrén él, az írás és olvasás mellett leginkább sétál, kerékpározik, kertészkedik és méhészkedik.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol kíméletlenül szarkasztikus, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását. A színész felejthetetlen bajusza, legendás cipője, keménykalapja, mozdulatai mindenki emlékezetébe beleégtek.

Ajánló


A Pintér Béla és Társulata tavalyi, nagysikerű bemutatója, a társulat tagjai mellett Rezes Judit, Szabó-Kimmel Tamás és Gálvölgyi János közreműködésével.

Rudi van Dantzig / Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!