Program


Válótársas Pokorny Liával és Ötvös Andrással

Válótársas Pokorny Liával és Ötvös Andrással

Az előadást jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben, vagy előrelátó módon éppen szeretnék azt elkerülni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 27. hétfő, 19:00

Válótársas Pokorny Liával és Ötvös Andrással

A Válótársas könnyed párkapcsolat-gazdagító fergeteges est; tippek-trükkök, humor, nevetés Pokorny Lia és Ötvös András parádés játékával, valamint Gönczi Dorka és Varga Zsolt, a Válótársas társasjáték mediátorainak instrukcióival!

Lia már „szeretettel”, szinte tárt karokkal várja Andrást, hogy kicsit elbeszélgessen vele arról, miért nincs kiteregetve a mosott ruha, és áll 4 órája a mosógépben… Ilyen és hasonló „finomságokkal” talán Andrási is készül Liát szembesíteni. No de hogy hogyan? Megmutatjuk élesben!

A párkapcsolat veszélyes üzem. Gönczi Dorka és Varga Zsolt abba szeretnének mindenképpen bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!