Program


Varga Bendegúz Quartet feat. Tzumo: Chasing Your Dreams – lemezbemutató koncert

Varga Bendegúz Quartet feat. Tzumo: Chasing Your Dreams – lemezbemutató koncert

Varga Bendegúz együttesének második, a Tom-Tom Records gondozásában megjelenő lemeze a 2018-ban megjelent Goldmund folytatása, talán még kiforrottabb hangzásvilággal és még egyértelműbb elköteleződéssel a kísérletező kortárs jazz felé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 20:00

 A zenekarvezető és a tagok kompozícióit és hangszereléseit gondos kidolgozottság, egységes érzelmi és hangulati töltés, játékukat pedig magasfokú minőség és érzékenység jellemzi. A lemez anyaga változatos, ugyanakkor koherens összképet alkot, valamint a műfajban járatlanok számára is viszonylag könnyen megközelíthető zenei világot kínál.

A zenekarvezető dobos játszik Karosi Júlia zenekarában, de korábban évekig tagja volt például Gáspár Károly, Rieger Attila és Bacsó Kristóf együtteseinek is. Saját zenekarát 2015-ben alapította, amelyben jelenlegi zenésztársa a többször is az év szaxofonosának választott Ávéd János, Fenyvesi Márton Junior Prima díjas jazzgitáros, valamint Bögöthy Ádám, a szcéna egyik legfoglalkoztatottabb bőgőse. Az új lemez és az este vendégművésze a virtuóz zongorista Tzumo Árpád, aki az amerikai Monk Institute hallgatójaként végzett.

„Mindannyian kergetjük az álmainkat. Szerintem az egyik legfontosabb erény, ha az ember nem adja fel a kergetést. Bendegúzék ezzel a lemezzel utolérték az álmaikat, amihez szívből gratulálok!” – mondta az új lemezről Juhász Gábor jazzgitáros, zeneszerző.

Közreműködik:

Ávéd János - szaxofon
Fenyvesi Márton - gitár
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Varga Bendegúz - dob
Vendég:
Tzumo Árpád - zongora

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!