Program


Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Lakatos László - FŐPRÓBA

Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Lakatos László - FŐPRÓBA

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. szombat, 21:00

 

A mai világunk egyre inkább az értékesítésről, a marketingről szól, a hogyan adjuk el magunkat, a termékeinket és a szolgáltásainkat. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minket biztosan nem tudnak befolyásolni reklámmal, akciós felhívásokkal, kreatív csibészségekkel, pedig sajnos ezen elmélettel máris csapdába sodorjuk magunkat. Végülis a papok is salesesek, csak ők gondolatokat árulnak a lelkünknek. Hogyan mutatja a főnök, hogy ő a pótolhatatlan és tökéletes vezető, és miért beszélünk másképpen az ő jelenlétében. Lehet jobban működne az élet, ha inkább megosztanánk egymással amink van, majd azt adnánk el amit kaptunk, és visszavásárolnánk amit adtunk. A versenyszféra a sok árrésért küzd, talán csak azt kéne gyártaniuk ársapkába csomagolva.

Szeretettel várjuk a humor templomába, vagyis Vegyétek és egyétek, mert ez az én estem.

Ministrál: Lakatos László


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:


Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

A Pintér Béla és Társulata tavalyi, nagysikerű bemutatója, a társulat tagjai mellett Rezes Judit, Szabó-Kimmel Tamás és Gálvölgyi János közreműködésével.

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott.

Ajánló


Látványos akcióvígjáték, menekülés szárazon, vízen és levegőben. Hitchcock klasszikusa az ártatlanul üldözött hősről a kémek és titkosügynökök kalandokkal teli világában.…

Csukás István - Bergendy István SÜSÜ, a sárkány kalandjai zenés mesejáték 2 részben

A londoni Soho legmélyén Bicska Maxi, a sármos rablógyilkos titokban feleségül veszi Peacock, a koldushálózatot működtető üzletember egyetlen leányát, Pollyt.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!