Program


VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ Báli Protokoll Bátor Annával

VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ Báli Protokoll Bátor Annával

Interaktív workshop-előadás Bátor Annával

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 13:30

Mi a viselet aranyszabálya estélyeken? Lehet-e a zene alatt táncpartnert fürkészni? Idős-fiatal pár találkozása esetén mi a bemutatkozási sorrend? Mi a hivatalos "táncrendje" az estélyeknek? Milyen titkos üzeneteket rejt egy álarc, egy legyező vagy egy kesztyű? Miként terítünk és étkezünk hivatalos fogadásokon, esteken? Hogy készültek az úrilányok az első bálra? Miként léphetett be anno a hölgy egy bálterembe? Mit üzennek nonverbális jelzéseink? Mit diktál a színházi illem?

Az egykori teadélutánok és szalonok által megvitatjuk a társasági élet fortélyait. Bepillantunk az angolszász országok előkelőségeinek teadélutánjaiba: az étkezési szokásokba és a teadélutánok kifinomultságába. Az interaktív előadás során górcsó alá veszünk praktikákat, amelyek által kifinomult, nőies megjelenésünk lehet, érintve az öltözködést, a smink és hajviseletet és a non-verbális jelzéseket. Múlt és jelen között utazunk majd az interaktív workshop-előadás során.

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Ajánló


A Kaláka zenekart rengeteg szál kötötte össze Kányádi Sándorral - és köt össze ma is. Első erdélyi turnéjukon született meg…

Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Joanáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!