Program


VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ Pesti Vigadás – Stand-up comedy est

VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ Pesti Vigadás – Stand-up comedy est

Stand-up Comedy est a Pesti Vigadóban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 18:00

Három fellépő, három humorérzék, három világmegfejtés a Las Vegas-Amszterdam-Magyarbóly turné megszakításával a Pesti Vigadó Nyitott Házának kései előadásán, egy rendhagyó stand-up comedy estet láthat és hallhat a kedves néző, az eső utáni talajvízként feltörő világszínvonalú- és hírű fiatal magyar stand-up tehetségek előadásában. Erősségük: többszörösen összetett mondatok, gyengeségük: zoknival vízbe lépni.

Nézze meg a Pesti Vigadóban, ahogy emberek olyan dolgokat mondanak mikrofonba, amire ők nevetést várnak. Gyakran ez össze is jön, de hát Istenem, van, hogy néha a boltban is rosszul adnak vissza...

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!