Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

Képesek vagytok megtörni az átkokat és kiszabadulni egy csapdákkal teli piramisból? Tegyetek együtt egy valódi sétát, miközben csak egyetlen fáklya világítja meg az utatokat! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és mindannyian kelletek ahhoz, hogy teljes létszámban jussatok ki… A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Technikai okok miatt a Dark side of Anubis élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani. Az élmény kb. 25 perc (beöltözéssel, ismertetéssel), amit fejenként egyszer lehet átélni.


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!