Program


Weöres-versjáték

Weöres-versjáték

Idén is megrendezzük a Weöres-versjátékot, ezúttal Weöres Sándor és kortárs költők verseinek feldolgozását állíthatják színpadra az általános iskolai csoportok.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 17:00

A költészet napjához kapcsolódva színházunk második alkalommal rendezi meg a Weöres-versjátékot és hívja játékra az általános iskolai diákokat!   2023-ban nagy sikert aratott a rendezvény, magas színvonalon mutatták be produkcióikat a jelentkező szombathelyi diákcsoportok.

 

Idén Weöres Sándor versei mellett kortárs magyar költők műveinek felhasználásával készülnek a produkciók. Műfaji megkötés nincs, tetszés szerint fel lehet dolgozni a kiválasztott anyagot – prózában, dalban, táncban, zenével….. ahogyan csak szeretnék! Az iskolai csoportok szakmai segítséget kapnak a színháztól a felkészülésben.

A bemutató napján, 2024. április 22-én 17.00 órától átengedjük a világot jelentő deszkát az ifjúságnak, akik egy teltházas rendezvényen mutathatják meg magukat a közönségnek.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!