Program


Zanox – Kockázatok és mellékhatások - VárKERT mozi

Zanox – Kockázatok és mellékhatások - VárKERT mozi

Az elmúlt évek legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmrajongót Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 20. szerda, 21:00

Baranyi Benő első nagyjátékfilmje romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték. A Zanox – Kockázatok és mellékhatások a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült. A kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár. A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.

Szereplők: Bálint Előd, Danis Lídia, Dráfi Mátyás, Erdős Lili, Hatházi András, Hozák Kevin, Kósa Béla, Krisztik Csaba, Máhr Ágnes, Nagy-Bakonyi Boglárka, Radvánszki Ronett, Samudovszky Adrian, Sólyom Katalin, Szitás Balázs, Vasvári Emese, Vasvári Vivien

Rendezte: Baranyi Benő

Forgatókönyv: Baranyi Benő

Fényképezte: Gajdics Dávid

Producer: Gyurin Zsuzsi, Molnár Dániel

Koproducer: Romwalter Judit, Oskó-Szabó Csaba

Executive producer: Sümeghy Claudia

Vágó: Kis André

Zene: Hodován Milán

magyar vígjáték, 85 perc, 2022

Magyarországon forgalmazza a Mozinet.

Magyar nyelven, angol felirattal vetítjük.

Kapunyitás: 19:00

Beszélgetés kezdete: 20:00
Vetítés kezdete: 21:00
Befejezés várható ideje: 23:00

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk.

Esőnap: 2022. augusztus 3.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére  >>>

 

 

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!