Program


Zsemlye Veronika kvartett- Ének és balett Vendég Sándor Évi és Németh György

Zsemlye Veronika kvartett- Ének és balett Vendég Sándor Évi és Németh György

Zsemlye Veronika jazzénekesnő idén áprilisban a hónap művésze lett kerületünkben.
Az est folyamán bemutatja eddigi életútját saját szerzeményein és jazz kompozíciókon keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 11. péntek, 19:00

Zsemlye Veronika kvartett- Ének és balett - Vendég Sándor Évi és Németh György

A koncertet egy klasszikus darabbal fogja kezdeni, melyet saját maga kísér zongorán. Ezúttal régi álma teljesül, balettozni fog néhány dalára, hiszen a tánc is fontos szerepet tölt be életében. Korábban több zenekarral, előadóval dolgozott már együtt. Legutóbb a Budafoki Bornapokon is fellépett. Büszkeségére saját kerületében kapott otthont különleges előadása, melyre nem kizárólag a budafoki érdeklődőket várjuk.

Zenekar tagjai
Zongora: Pataj György
Bőgő: Lutz János
Szaxofon: Zsemlye Sándor
Ének: Zsemlye Veronika

Vendégművészek
Énekesnő: Sándor Évi
Gitáros: Németh György

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!