
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Az ökotudatos kert alapjai – szakmai előadás kertbarátoknak
Egy különleges vendég önálló estje a Havervagy és a Városmajori Szabadtéri Színpad szervezésében: a YouTube-on és podcastokon, mindenhol és mindenfelé…
Május 14-én a Tarjáni Tavasz keretében egy különleges este vár Mindenkire, ahol Révész Sándor, a Generál és a Piramis együttesek…