
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Katona Csaba Budapestért-díjas történész előadásai országszerte egyre népszerűbbek. Szórakoztató előadásai kézen fogva vezetnek át a magyar történelmen.
A költészet napja alkalmából Tar Dániel és Tóth Zolka, a Móricz Zsigmond Színház színművészei zenés és prózai művekkel tisztelegnek a…
Vágyi Petra, klinikai szakpszichológus, sématerapeuta.
pozycji w koszyku
suma:
Czas sesji upłynął. Aby dokonać zakupu biletów należy je ponownie dodać do koszyka.